6
![]() |
|
![]() |
Marcella Hazan![]() ![]() Před dvaceti lety představila Marcella Hazan Američanům svou knihou The Classic Italian Cook Book a posléze i titulem More Classic Italian Cooking zcela nový svět italské kuchyně. Jak napsal Roy Andries de Groot: „Marcellina kniha je nejautentičtějším průvodcem po italské kuchyni. Je pojata jako klasická kuchařka určená kuchařům na všech úrovních – od začátečníků po zdatné profesionály – a je tak praktickým a obsažným průvodcem po technikách a ingrediencích, jakož i sbírkou těch nejchutnějších receptů z italského repertoáru.“ Kde koupit knihu Klasická italská kuchyně? |
![zapln-light](images/zapln-light.gif)
Žádná nabídka k prodeji. Chcete knihu prodat? Přidejte novou nabídku!
Sháníte tento titul? Vložte novou poptávku!
Sháníte tu to knihu? Chcete ji prodat? Zaregistrujte se a vložte svůj inzerát!
![zapln-light](images/zapln-light.gif)
aeva (85%)
![přidáno](images/icon_datum.gif)
Tahle knížka není obyčejná kuchařka. Vypadá a čte se jako román (tady asi funguje moje úchylka a nadměrná chuťová představivost). Každopádně vřele doporučuji. Jedinou chybičku vidím v chybějícím rejstříku receptů.
banter (80%)
![přidáno](images/icon_datum.gif)
Naleznete tam několik ilustrací, ale mě tam chybí líbivé fotky. Podle této kuchařky uvaří chutná jídla i kuchyňské lamy. Já jsem začal jednoduchým telecím scalloppini na marsale (strana 391) - naprostá lahoda. Taky jsem zjistil, že omáčka z kečupu nebo z rajčat je veliký rozdíl a věřte, že to zase není tak pracné, jak se může zdát.
Chybí rejstřík a překlad obsahuje chyby (zahradní celer alias řepíkatý celer).
Chybí rejstřík a překlad obsahuje chyby (zahradní celer alias řepíkatý celer).
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.