0
|
|
Claudia Pirasová domov, zahrada, vaření přidáno: 12.01.2009
Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců. Je to zajímavý cestopis, kde hlavní roli hraje kuchyně a jídlo viděné v historických, geografických a kulturních souvislostech. Provede nás celou Itálií, nabídne vše, co je pro italskou kuchyni podstatné a co ji činí tak vyhledávanou a inspirativní. Výběr se neomezuje jen na dobře známé pochoutky, jako je pizza, pesto, rizoto, parmezán či gorgonzola, ale je mnohem bohatší a neopomene žádnou z delikates sýrové placky frico, pískavicové chlebánky a sladké pšeničné bochánky, ovoce z marcipánu jako živé Kniha poslouží také jako zasvěcený rádce pro výběr potravin a slouží k poznávání jakostních výrobků od napodobenin. |
antikvariát
Žádná nabídka k prodeji. Chcete knihu prodat? Přidejte novou nabídku!
Sháníte tento titul? Vložte novou poptávku!
Sháníte tu to knihu? Chcete ji prodat? Zaregistrujte se a vložte svůj inzerát!
komentáře a hodnocení knihy Culinaria Itálie
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.