knihi.cz
...váš on-line čtenářský deník!
knihy autoři čtenáři diskuze
nobody Veru87
5 x
datum členem od: 31.01.2024
příspěvků : 5

komentáře uživatele komentáře uživatele :

nové | staré
přidáno přidáno: 01.02.2024 - 09:59
Zcela jiný pohled na sex.ualitu než je v dnešní době předkládán v médiích. Každý jsme orgas.mická bytost a je jen na nás, zda plně využijeme potenciál naší ero.tické síly. Sofia přináší inspiraci, jak se mu otevřít a prožívat nezapomenutelné chvilky plné rozkoše. Můžeme skutečně všichni.
přidáno přidáno: 01.02.2024 - 09:53
Deník mámy a dcery nás vede k vědomého trávení času s mými dcerkami, které jsou otevřené tématům, které v ní Lucie zmiňuje. Kniha je protkaná spoustou praxí, které vedou k vzájemnému sblížení mezi mámou a dcerou. Mnohdy v ní můžeme najít odpovědi na naše otázky i my dospělé ženy, protože se dříve o tématech jako je menstruace a cykličnost nemluvilo. Doporučuji ji všem ženám, které touží po láskyplném mámo-dcerovském vztahu.
přidáno přidáno: 31.01.2024 - 14:35
Čím více se blížíme dospělosti, tím více se odpojujeme od svého těla. Přestáváme vnímat jeho signály a skrze něj prožívat všechny krásy světa. Ono nás však má neustále rádo a s trpělivostí čeká až se k němu opět navrátíme a dovolíme si prožívat potěšení, které není za odměnu. Kniha je biblí ženství a přináší inspiraci na praxe, díky kterým se ve svém těle opět cítíme doma.
přidáno přidáno: 31.01.2024 - 14:33
Kdyby mi někdo řekl, že získám více, když budu dělat méně, před přečtením této knihy, nevěřila bych. Ono to skutečně funguje. Každý se může svobodně rozhodnout do čeho investuje svůj drahocenný čas i energii a profitovat z toho. V kombinaci s ženskou cykličností to má ještě větší grády. Kniha je za mě must have pro všechny ženy - podnikatelky - což jsme naprosto všechny, protože když neřídíme svůj projekt, tak řídíme minimálně chod naší domácnosti a rodiny.
přidáno přidáno: 31.01.2024 - 14:23
Miluji seberozvojové knihy. Takové, které jsou použitelné v praxi a není v nich pouze suchá teorie. A Alchymie sebelásky k nim bezpochyby patří. Je to sebelásková příručka od A do Z, která má potenciál otevřít každé jedné ženě dveře k životu, o kterém se jí doteď možná ani nesnilo. Za mě kniha, která by měla mít své čestné místo v knihovničce každé ženy, která chce svůj život prožívat a ne přežívat.
© 2006-2024 | RSS: novinky, nové knihy, komentáře, diskuze, diskuzní fórum, citace, koupelnový nábytek