knihi.cz
...váš on-line čtenářský deník!
knihy autoři čtenáři diskuze
nobody RenataP
0 x
datum členem od: 02.11.2012
příspěvků : 6

komentáře uživatele komentáře uživatele :

nové | staré
přidáno přidáno: 02.06.2014 - 12:19
Nádherná kniha plná lásky a hlavně jsem jako čtenářka byla zvědavá na jiné andělské pojetí. Znala jsem do té doby jenom Doreen Virtue. Angela Hartfield mě nezklamala, navíc ke svému dílu přibrala skvostnou malířku.
přidáno přidáno: 22.05.2014 - 11:24
Kniha vyšla i jako audiokniha a namluvil ji velmi sexy hlasem pan Vladislav Beneš (Richard Gere v Pretty Woman)... tím to dostává zase úplně jiný charakter! Prostě vzrušující od začátku do konce.
přidáno přidáno: 12.02.2014 - 16:05
Tato kniha byla namluvena Naďou Konvalinkovou a prodává se také jako audiokniha.
Je to více než 7 hodin úžasného poslechu a nápad, aby svůj hlas andělské terapii propůjčila právě ona se ukázal jako skvělýýýýý
přidáno přidáno: 12.02.2014 - 15:47
Naprosto skvělá kniha, která mne uchvátila především tím, jak čtivě autor zpracoval nesmírně zajímavé, leč také velice obtížné téma. Protože mě tato tématika zajímá, pročetla jsem na internetových webech kdeco, ale takto ucelený kus, navíc se čte naprosto strhujícím způsobem, jsem nikde nenašla.
Jan Bílý vůbec nepíše špatné knihy, ale tahle je prostě nej nej..
přidáno přidáno: 08.02.2014 - 14:15
Karty navazují na předchozí knihu autorky s názvem Kouzelná mapa. Rozebírá v ní naší duši a jednotlivé fáze, mapy, ve kterých nacházíme, kudy z nich ven a jaké pro nás mají hlubší významy chvíle dobré i horší.
Byla jsem teda hodně zvědavá, jak bude tato kniha vypadat tehdy, když ji autorka převede ještě do podoby karet, tedy, když dá čtenáři možnost, aby jeho vlastní individuální příběh ožil a dal mu přesné rady do jeho života.
Je opravdu možné si složit z těchto karet svou vlastní mapu života, v příručce je několik návodů, ale jak tam i správně autorka píše, karty přímo svádí k tomu, abyste si tvořily své vlastní výklady a systémy výkladu.
Dostatky:
- nádherné ilustrace
- jakási přidaná hodnota, nové postavy, nové situace, opět se začítáme i do příručky ke knize, která odhaluje též něco nového
- příjemná práce s kartami, jsou srozumitelné a mluví i obrázky, vyciťujete z nich velmi snadno.

Nedostatky:
- snad jen, klidně by jich mohlo být víc

Rozsudek:
Výtečné!!!! Jakýkoliv nedostatek by vyvážilo nádherné grafické zpracování!
přidáno přidáno: 12.12.2013 - 10:44
Naprosto mě odrovnal styl, jakým je kniha psána. Nádherně něžně, eroticky, vzrušujícím a vkusným způsobem, že to v každé čtenářce musí vzbuzovat ty nejnádhernější pocity. Měla jsem pocit, že jsem milována a hlavně, že si tu lásku zasloužím. Neskutečné dílo!
© 2006-2024 | RSS: novinky, nové knihy, komentáře, diskuze, diskuzní fórum, citace, koupelnový nábytek