knihi.cz
...vaše on-line knihovnička!
knihy autoři čtenáři diskuze
nobody ivka
1 x
datum členem od: 16.04.2009
příspěvků : 3

komentáře uživatele komentáře uživatele :

nové | staré
přidáno přidáno: 16.04.2009 - 22:50
Malokdy se mi u knizky stane, ze se mi rozbusi srdce a skoro se i bojim cist dal, coz je dano rozpolcenym strachem o hlavni hrdiny. Protoze mam v Manchestrovske knihovne omezeny vyber, ani tato kniha mi nedala spat a byla to jedna z mala, kterou jsem precetla behem 5 dni a to i presto, ze mam hodne malo casu. Pekna, napinava knizka, kterou si sradosti pridam do sve knihovny :-)
přidáno přidáno: 16.04.2009 - 22:44
To je dobry napad Stelo, protoze zrovna tahle knizka ma neco do sebe a odstartovala moji ctenarskou drahy, co se Steinbecka tyce :-) Zkus Plan Tortila, to je podobny pribeh.
přidáno přidáno: 16.04.2009 - 22:42
Steinbeck je jeden z mych nejoblibenejsich spisovatelu. Krome krasne odpocinkove knizky Plan Tortilla, ci O mysich a lidech je zde cela rada krasnych del, ktera se vam dostanou nejen pod kuzi, ale urcite zavitaji i to vasi knihovny a verim, ze prach na nich nezustane. Mimochodem, Hrozny hnevu jsem jeste necetla, tak se tesim, az otevru obal knihy a konecne se zactu. Sice to byla povinna cetba na stredni, ale ja se radim mezi ty opozdile ctenare, kteri se v cetbe nasli az po puberte :-)
© 2006-2024 | RSS: novinky, nové knihy, komentáře, diskuze, diskuzní fórum, citace, koupelnový nábytek