Česká kuchařka

Babiččina cibulačka, bažant po staročesku, brokolicové klopsy, bůček po myslivecku, dobříšské řízky, farská zelňačka, havelské vdolky, hovězí po havířsku, chalupářská játra, jehně nadivoko, kachna z Pošumaví, karlovarské řízky, lázeňské baklažány, myslivecká sekaná, opilá kachna, pečená divoká husa, pražský květák, rožnovské zelí, sametová omáčka...
Vše, co vyžadujeme od současné domácí kuchyně - bohatý výběr pokrmů: teplé a studené předkrmy, čiré i zahuštěné polévky, tradiční jídla z hovězího, vepřového, skopového masa, drůbeže, králíka, zvěřiny a ryb, pestrobarevnou úpravu těstovin, zeleniny i luštěnin, typicky české omáčky, nákypy a hlavní chody sladké a ovocné.
Uvedené recepty jsou prověřené generacemi a upravené tak, aby mohly být připraveny za použití nových technologií, moderní surovinové základny a kuchyňského vybavení jednoduše a rychle.
Více než 600 receptů, které lze obměňovat, ochucovat a doplňovat podle vlastní fantazie a zásob ve spíži na mnoho lákavých způsobů, lze servírovat, tak jak ukazují exkluzivní barevné fotografie.

www.knihi.cz