Mořská (nejen) kuchařka

Jediná výpravná česká kuchařka věnovaná mořským produktům. Oproti knihám převzatým ze zahraničí má velkou výhodu reflektuje podmínky na českém trhu a respektuje českého čtenáře, vede ho krok za krokem při poznávání nového a obsahuje mnoho receptů a inspirace.
Ryby a dary moře obsahují mnoho zdraví prospěšných látek, zaslouží si proto pevné místo v našem jídelníčku. Nabídka na českém trhu se stále zvětšuje, takže vybrat si může opravdu každý. Víte ale, jak si ze spousty neznámých produktů vybrat? Jak je správně nakupovat a jak si je doma připravit, abyste co nejlépe zužitkovali zdraví prospěšné látky, které rybí maso obsahuje?
Nová kuchařka z edice Jídlo jako lék autorek úspěšné Olivové kuchařky přináší mnoho cenných rad pro nákup a zpracování ryb a mořských plodů, najdete mnoho důležitých informací a receptů, které posílí vaše zdraví a podpoří Vaši snahu držet si štíhlou linii. Kniha se zaměřuje na ryby a dary moře, které jsou již na českém trhu běžně dostupné. Orientaci v nich čtenáři usnadní množství informací o všech produktech, použitých v knize, včetně fotografií.
Na českém knižním trhu je kuchařka výjimečná nejen množstvím vyzkoušených receptů a profesionálními fotografiemi, ale především

www.knihi.cz