1
|
a kol., Paul Freedman ostatní přidáno: 20.11.2011
První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti. Text doprovází hojnost obrazových děl, nad nimiž se vám budou mnohdy sbíhat sliny v ústech. |
další knihy autorů a kol., Paul Freedman
Bílá žena (85%), Cibule (65%), Česnek (65%), Rubínová dynastie. Osudový zvrat (75%), Světové krimipovídky (68%), Zapékání : 61 osvědčených receptů (75%)
antikvariát
Žádná nabídka k prodeji. Chcete knihu prodat? Přidejte novou nabídku!
Sháníte tento titul? Vložte novou poptávku!
Sháníte tu to knihu? Chcete ji prodat? Zaregistrujte se a vložte svůj inzerát!
komentáře a hodnocení knihy Jídlo - dějiny chuti
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.